Urban Mowgli Academy

Misiunea noastra

La Urban Mowgli Academy, ne dedicam sa sprijinim parintii in cea mai importanta misiune din viata lor: aceea de a-si creste copiii. Scopul nostru este sa oferim resurse, cunostințe si suport care sa le permita parintilor sa dezvolte relatii pline de afectiune si sanatoase cu proprii copii, bazate pe cele mai recente cercetari si studii din domeniile psihologiei dezvoltarii si neurostiintei.

Viziunea noastra

Ne dorim sa construim o comunitate globala in care fiecare parinte este echipat cu informatiile si abilitatile necesare pentru a creste copii fericiti, sanatosi si bine adaptati. Prin promovarea unui stil de parenting constient si atent la nevoile emotionale si psihologice ale copiilor, aspiram sa contribuim la formarea unor generatii viitoare empatice, reziliente si responsabile.

Valorile noastre

Atasament si Constientizare

Credem in puterea legaturilor emotionale puternice intre parinti si copii si promovam un stil de parenting bazat pe atasament si constientizare emotionala.

Educatie si Informatie

Suntem dedicati încurajarii educatiei continue a copiilor dar si a parinților, bazandu-ne pe cercetari știintifice din domeniul psihologiei si neurostiintei.

Empatie si Respect

Fiecare copil si fiecare părinte sunt unici. Promovam empatia si respectul reciproc in relatiile familiale.

Suport si Comunitate

Oferim un spatiu educational si cultural de sprijin și comunitate, unde parintii pot impartasi experiente, invața unii de la altii si creste impreuna.

Inovatie si Dezvoltare

Suntem deschisi la idei si metode inovative care sa imbunatateasca practicile parentale, adaptandu-ne continuu la schimbarile si descoperirile din domeniu.

Evenimentul de parenting al anului

Asa s-a creat si povestea ParentED. Un moment in timp care isi propune sa ajute parintii prin a aduce pe scena din Romania, cei mai renumiti experti, psihologi, neurocercetatori si autori in materie de parenting.

Alaturati-va comunitatii Urban Mowgli Academy si haideti sa redefinim impreuna experienta de a fi parinte, intr-un mod constient si informat, pentru binele copiilor nostri si al viitoarelor generatii!